ВАЖЛИВО!!!

  • 651

Перелік захисних споруд та укриттів!

До уваги жителів Снятинської громади! Ми щоденно працюємо над збільшенням кількості захисних споруд та укриттів.

Окрім тих, які всім відомі, додаємо перелік додаткових укриттів:

- Підвал будівлі по вул. Лотоцького, 18, м. Снятин (казначейство, прокуратура). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

- Підвал будівлі по вул. Театральна, 3, м. Снятин (РБК). Вхід до другого підвалу даної будівлі знаходиться зі сторони православної церкви.

- Підвал будівлі по вул. Воєводи Коснятина, 48, м. Снятин (музична школа). Вхід до укриття знаходиться з головного входу в будівлю.

- Підвал будівлі по вул. Йосипа Сліпого Кардинала, 11, м. Снятин (відділ адміністративних послуг Снятинської міської ради). Вхід до укриття знаходиться біля головного входу в будівлю.

- Підвал будівлі по вул. Шевченка, 131, м. Снятин (аптека “Подорожник”). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

Оскільки входи до деяких укриттів не завжди видно з вулиці, уточнюємо, де вони знаходяться:

- Підвал будівлі по вул. Лотоцького, 25, м. Снятин (бувша будівля Укрпошти). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

- Підвал будівлі по вул. Воєводи Коснятина, 41, м. Снятин (міська бібліотека). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

- Підвал будівлі по вул. Воєводи Коснятина, 72, м. Снятин (сільськогосподарський коледж). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

- Підвал будівлі по вул. Стефаника, 2, м. Снятин (КНП «Снятинська багатопрофільна лікарня»). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

Звертаємось до власників і балансоутримувачів захисних споруд з проханням тримати входи до даних споруд відчиненими для безперешкодного використання з метою укриття.

Загалом, найпростішим укриттям в садибному житловому будинку може слугувати погріб.


 

Інші новини

Всі новини