Додатково повідомляємо про захисні споруди та укриття на території м. Снятин!

  • 508

Основні: http://okc.ho.ua/info5/index7.php

Перелік додаткових укриттів:

Підвал будівлі по вул. Лотоцького, 18, м. Снятин (казначейство, прокуратура). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

Підвал будівлі по вул. Театральна, 3, м. Снятин (РБК). Вхід до другого підвалу даної будівлі знаходиться зі сторони православної церкви.

Підвал будівлі по вул. Воєводи Коснятина, 48, м. Снятин (музична школа). Вхід до укриття знаходиться з головного входу в будівлю.

Підвал будівлі по вул. Йосипа Сліпого Кардинала, 11, м. Снятин (відділ адміністративних послуг Снятинської міської ради). Вхід до укриття знаходиться біля головного входу в будівлю.

Підвал будівлі по вул. Шевченка, 131, м. Снятин (аптека “Подорожник”). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

Підвал будівлі по вул. Шевченка, 8а, м. Снятин (спорткомплекс "Колос"). вхід до укриття знаходиться через головний вхід до будівлі.

Підвал будівлі по вул. Лотоцького, 16А, м. Снятин.

Підвал будівлі по вул. Лотоцького, 36, м. Снятин.

Оскільки входи до деяких укриттів не завжди видно з вулиці, уточнюємо, де вони знаходяться:

Підвал будівлі по вул. Лотоцького, 25, м. Снятин (бувша будівля Укрпошти). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

Підвал будівлі по вул. Воєводи Коснятина, 41, м. Снятин (міська бібліотека). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

Підвал будівлі по вул. Воєводи Коснятина, 72, м. Снятин (сільськогосподарський коледж). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

Підвал будівлі по вул. Стефаника, 2, м. Снятин (КНП «Снятинська багатопрофільна лікарня»). Вхід до укриття знаходиться в дворі даної будівлі.

Звертаємось до власників і балансоутримувачів захисних споруд з проханням тримати входи до даних споруд відчиненими для безперешкодного використання з метою укриття.

Загалом, найпростішим укриттям в садибному житловому будинку може слугувати погріб. А також підвальні приміщення в усіх багатоповерхових житлових будинках міста.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини