Шановні волонтери, та всі, хто будь-якою мірою долучається до допомоги Збройним Силам України, переселенцям, тим, хто проживає в зоні активних бойових дій!

  • 292

ВСЯ ГРОМАДА ЗНАЄ ПРО ВАС, ЦІНУЄ І ПОВАЖАЄ РОБОТУ КОЖНОГО З ВАС!

29 березня на засіданні Виконавчого комітету ми подякували усім волонтерам, але особливо відзначили тих, хто з перших днів війни відгукнувся на наше прохання та допоміг «стати на ноги» новосформованій теробороні, нашим рятувальникам, поліції, віськкомату, місцевій лікарні. Завдяки їм перевели на нештатний режим роботи наше комунальне підприємство «Водоканал», забезпечили одягом та харчуванням переселенців, укомплектували бомбосховища. Значну частину речей доставлено жителям, які зараз знаходяться в зоні бойових дій та захисникам України.

Отримали дуже багато необхідного і першочергового від партнерів з Картузького повіту з сусідньої Польщі (3 фури) та культурно-просвітницькій асоціації «Злагода» (м. Бергамо, Італія) (отримано 10 фур різного товару). Координаторами між міською радою та нашими благодійниками, які працювали і в Україні і за кордоном, виступили Гаврилюк Ігор Іванович, Бойчук Іван Ярославович та Ризун Михайло Васильович, які були відзначені подяками міської ради.

Після омріяної перемоги ми висловимо слова вдячності не тільки нашим воїнам-захисникам, а й кожному, хто зробив свій внесок у нашу перемогу, особливо, волонтерам – тим, хто став надійним тилом та підтримкою для наших Збройних сил у час російської агресії.

СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!