ПОДЯКА

  • 602

З перших днів повномасштабного вторгнення Снятинський ліцей імені Василя Стефаника, став прихистком для людей, які втекли від жахіть війни. Це люди, які приїхали з Харківської, Донецької, Київської, Одеської областей. Загалом у закладі прийняли 190 внутрішньо переміщених осіб.

Снятинська міська рада та відділ освіти, молодіжної політики та спорту цілодобово активно координували роботу нашого центру та допомагали у вирішенні всіх проблем.

Колектив ліцею з допомогою небайдужих мешканців Снятинської громади, всієї освітянської родини ТГ, птахофабрики ВАРТО, волонтерської організації Червоного Хреста, глобальної гуманітарної організації Action Against Hunger, підприємців Гаврилюка Ігоря, Шувальського Романа, Грицюка Дмитра, Різуна Михайла та інших облаштували побут та забезпечили усім необхідним.

Спальні місця, перекуси та повноцінне триразове харчування у їдальні ліцею, засоби гігієни, миючі засоби, дитяче харчування, підгузки, пральні машинки, ігрові куточки для дітей – основний комфорт, який намагалися забезпечити переселенцям.

Сьогодні ліцей готується до нового навчального року. Деякі люди повернулися у звільнені території до своїх домівок, а дехто залишився, знайшовши житло у Снятинській ТГ.

Дякуємо усім небайдужим, хто надав допомогу у цей нелегкий час.

Всім українцям бажаємо миру!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!