Раз добром нагріте серце – вік не охолоне (Т. Шевченко)

  • 610

У цей нелегкий для України час весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти окупантів. Небайдужі жителі нашої громади роблять все, щоб забезпечити наших воїнів та внутрішньо переміщених осіб усім необхідним, допомагають тим, хто цього потребує. Адже людям з давніх-давен відома свята істина - допоможи ближньому.

Приємно, коли допомогу наших жителів цінують та поважають. Нещодавно на адресу Снятинської міської ради надійшов лист-подяка від внутрішньо переміщених осіб з Донбасу, які знайшли прихисток у с. Княже.

«Висловлюємо подяку керівництву та жителям с. Княже за те, що у важкий для Держави час нас дуже гостинно зустріли та надали необхідні речі…

Нас вразила краса Вашої Природи, Землі, села, а насамперед щирість, доброта, мудрість, таланти, працьовитість, скромність людей. Низький земний уклін Вашій Землі, народу», – йдеться у подяці.

Також родини переселенців Корневих та Кособрюхових висловлюють подяку родині Бутко Віктора та Галини за надане житло.

Снятинська міська рада у свою чергу дякує усім жителям територіальної громади за підтримку та допомогу тим, хто цього потребує, а також внутрішньо переміщеним особам за розуміння, підтримку чистоти та порядку в нашій громаді.

Пам’ятаймо, що тільки об’єднавшись – ми подолаємо ворогів.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!