День авіації

  • 559

Щороку в останню суботу серпня в Україні відзначають професійне свято військових і цивільних авіаторів та працівників авіаційної промисловості і транспорту – День авіації.

Авіаційна галузь є важливим сектором економіки нашої держави, а авіаційне будівництво – окрасою та гордістю української промисловості.

Авіаційна історія України наповнена героїчними здобутками та самовідданою працею вчених, конструкторів, льотчиків і дослідників.

У нашій пам’яті назавжди залишаться подвиги українських військових льотчиків і всіх, хто забезпечує їхню роботу – хто присвятив своє життя авіаційній справі. Відважних людей, які з перших днів російської агресії стали на захист української землі і вписали нові історичні віхи до славетного бойового шляху авіації Збройних Сил України.

Завдяки Вашому професіоналізму та наполегливій праці Ви забезпечуєте зараз безпеку повітряного простору України.

У цей святковий день бажаємо Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, миру, професійних досягнень та нових звершень в ім’я України!

У наших серцях назавжди залишиться пам'ять про героїчно загиблих воїнів-авіаторів, справжніх патріотів нашої держави, які ціною власного життя наближали Перемогу українського народу над підступним ворогом!

Слава Повітряним Силам Збройних Сил України!

Слава Збройним Силам України!

Слава авіації України!

Фото без опису

Інші новини

Всі новини