ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМАГАТИ ЗСУ

  • 669

З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Снятинська міська рада розпочала активно допомагати військовим та гостинно приймати внутрішньо переміщених осіб.

Незважаючи на те, що згідно своїх повноважень міські ради займаються питаннями соціально-економічного та комунального спрямування, ми розуміли, що зараз існує багато проблем із матеріальним забезпеченням наших військових, постійно є потреба у транспортних засобах. Тому ми почали працювати для потреб наших захисників як всередині громади, так і для Збройних Сил України.

Всі рішення, які приймалися, обов'язково обговорювалися та погоджувалися з членами Виконкому, депутатами, військовою адміністрацією, центром комплектування та соціальної підтримки (військкомат), правоохоронцями, медиками.

Впродовж останніх місяців, залежно від запиту військових, забезпечували наших хлопців необхідними речами: передавали спальні мішки, каремати, намети, медикаменти, військову форму, різний одяг, засоби особистої гігієни, "буржуйки" та інші, необхідні для життя в окопі, речі. На жаль, з об'єктивних причин ми не завжди можемо задовільнити окремі потреби наших військових. Зокрема, це стосується спецзасобів, які видаються виключно військовою частиною, оскільки повинні мати певну стардатизацію та відповідати статутному зразку.

Не стоїмо осторонь проблем, з якими до нас звертаються рідні військовослужбовців. Надаємо їм господарську, матеріальну, юридично-правову та фінансову допомогу.

Дякуємо Богу і Збройним Силам України, що сьогодні у нашій громаді спокійно.

Висловлюємо вдячність кожному небайдужому мешканцю громади, підприємцю, фермеру, волонтеру, які активно долучилися до допомоги нашим захисникам.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!