Шановні працівники освіти, дорогі вчителі, шановні студенти, які обрали фах педагога, вчителі, які знаходяться на заслуженому відпочинку!

  • 516

Від імені Виконавчого комітету Снятинської міської ради, депутатського корпусу, працівників адмінапарату та себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом, яке з любов’ю називають Днем учителя!

Бути педагогом — це покликання. Адже Ви формуєте наше майбутнє. Саме Ви відкриваєте перед нашими дітьми планету знань, даєте перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та Батьківщини.

Завдяки Вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Висловлюю Вам глибоку вдячність за самовіддану працю, яку Ви присвячуєте найдорожчому в житті кожного із нас — дітям. Низький уклін за те, що вкладаєте в душі своїх учнів «розумне, добре, вічне».

Бажаю Вам, дорогі освітяни, успіхів у Вашій діяльності, міцного здоров`я, творчої енергії та людської поваги! Нехай вчительські будні приносять тільки радість. Старанних Вам учнів, якими будемо пишатися. Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки у свята, а й щоденно! А в родині нехай панують добро, любов та затишок.

З повагою міський голова Анатолій Шумко.

 

Фото без опису