З днем Покрови Пресвятої Богородиці! З Днем українського козацтва! З 80-ою річницею створення УПА! З Днем захисників та захисниць України!

  • 461

14 жовтня, українці відзначають одне із найважливіших церковних свят – Покрови Пресвятої Богородиці. На цю ж дату також припадають такі значущі для України свята, як День захисників і захисниць України, День українського козацтва, а також створення Української Повстанської Армії.

Вітаю усіх жителів Снятинської громади зі святом! Святом мужності й самовідданості, святом лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

З нагоди свята вітаю усіх, хто носить високе звання захисника України! Шлю сердечні вітання ветеранам УПА, учасникам російсько-української війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичу міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу прошу в Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

Бажаю бути завжди на висоті, підкорювати небувалі вершини, впевнено йти до своєї мрії, залишатися вірними своїм цілям при будь-якому розкладі життя, сподіватися тільки на краще і вірити в свою удачу.

Схиляю голову у скорботі за усіма полеглими захисниками України! Вічна і світла їм пам’ять!

СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!

СЛАВА УКРАЇНІ ТА ЇЇ ГЕРОЯМ!

З повагою міський голова Анатолій ШУМКО.

 

Фото без опису

Інші новини

Всі новини