Вітання зі святом всіх захисників і захисниць України, членів Снятинської станиці Братства ОУН-УПА, представників 1-го Покутського куреня імені Кирила Трильовського Соборного Козацтва України "Січ", членів спілки афганців Снятинської громади "Пам'ять

  • 413

Сьогодні Україна відзначає День захисників та захисниць України, 80-ту річницю створення Української Повстанської Армії, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Міський голова Анатолій Шумко привітав зі святом всіх захисників і захисниць України, котрі продовжують виборювати свободу рідної землі на передовій, а також членів Снятинської станиці Братства ОУН-УПА, представників 1-го Покутського куреня імені Кирила Трильовського Соборного Козацтва України "Січ", членів спілки афганців Снятинської громади "Пам'ять" та подякував воїнам всіх часів, завдяки яким кожен із нас має змогу працювати та жити на рідній землі.

"Вітаємо наших мужніх, хоробрих, незламних захисників і захисниць! Вами пишається вся Україна і захоплюється весь світ! Віримо у ваші сили! Повертайтеся до своїх рідних домівок живими і неушкодженими! Дякуємо усім воїнам, що наближають нашу Перемогу!

Схиляємо голови перед світлою пам'яттю усіх полеглих Захисників і Захисниць Української Держави. Бажаємо одужання та швидкої реабілітації усім пораненим українським воїнам. Молимося за повернення додому усіх наших полонених", - зазначив Анатолій Шумко.

З нагоди 80-річчя створення Української Повстанської Армії, міський голова вручив Подяку Братству ОУН-УПА Снятинської станиці та особисто голові станиці Ігорю Юринцю за відданість ідеям державності, збереження історичної пам'яті та популяризацію героїчної звитяги воїнів ОУН та УПА.

Також Анатолій Шумко вручив Знак Поваги родині Чепиги Михайла Миколайовича, активного учасника національно-визвольних змагань українського народу в 1940 - 1950-х роках з нагоди 100-річчя від дня народження патріота.

З нагоди Дня захисників і захисниць України медалями “80 років Української Повстанської Армії” нагороджено членів Снятинської станиці Братства ОУН-УПА, учасників бойових дій 1940-х років. Рішення про нагородження борців за волю України прийняла Івано-Франківська обласна рада.

Слава Україні! Слава її героїчним Захисникам і Захисницям!

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Інші новини

Всі новини