Відбулася урочиста нарада з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

  • 541

З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію нашої держави кожен українець боронить свій фронт: і не лише військовий, волонтерський, гуманітарний чи інформаційний, але й фронт мистецький.

Сьогодні у читальному залі Снятинської центральної бібліотеки зібралися люди, чиєю зброєю є мистецтво. На початку заходу присутні вшанували пам'ять тих, хто загинув у в російсько-українській війні.

Від імені міського голови Анатолія Шумка керуюча справами Оксана Саміла привітала всіх з професійним святом.

Оксана Саміла подякувала працівникам будинків культури та клубних установ, бібліотек, дитячих мистецьких навчальних закладів, учасникам народних колективів та майстрам народної творчості, працівникам музейної сфери та всім працівникам культури за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну творчу діяльність.

"Без традиції - нема культури, а без культури - нема нації. Ваша творчість - це духовна зброя. Вона підживлює дух, примножує велич покутського краю, формує почуття національної гідності.

Тож нехай творчий вогник, який горить у ваших серцях, ніколи не згасає! Бажаємо міцного здоров'я, душевної злагоди, творчого натхнення!, - зазначила керуюча справами.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису