У СНЯТИНІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ СТЕПАНА БАНДЕРИ

  • 547


Сьогодні, 1 січня, вшанували пам'ять славного сина української землі Степана Бандери, який все своє життя присвятив благородній меті – боротьбі за суверенність рідної Батьківщини.

З нагоди 114 річниці від дня народження голови Проводу ОУН Степана Бандери біля його пам'ятника в місті Снятині відбулося урочисте віче.

Присутні вшанували молитвою пам'ять лідера Українських Націоналістів і всіх, хто віддав своє життя за волю України, та поклали квіти і запалили свічки пам'яті до підніжжя його пам'ятника.

Степан Бандера для українців – це символ незламної боротьби, нашої нескореності, великої віри та щирої любові до своєї Батьківщини.

Свого часу Степан Бандера проголосив гасло «Бог і Україна», за яке уже не одне покоління, на жаль, віддає своє життя. Для того, щоб Україна була збережена. І сьогодні український народ продовжує цю боротьбу, показуючи всім свою незламність.

Тож маємо спільно просити у молитві сили та незламності нашим захисникам і всім, хто сьогодні бореться за незалежність України.