РОЗПОЧАЛИСЯ РОБОТИ ПО РЕМОНТУ НОВОГО ПРИМІЩЕННЯ АМБУЛАТОРІЇ В МІСТІ СНЯТИНІ

  • 584

Міський голова Анатолій Шумко провів робочу нараду на базі приміщення, у якому вже незабаром відкриється нова амбулаторія міста Снятина.

Наразі, у місті функціонує дві амбулаторії загальної практики сімейної медицини, які обслуговують майже 17 тисяч мешканців громади, в тому числі більше 3,5 тисяч дітей. Знаходяться амбулаторії у непристосованих приміщеннях, які не відповідають санітарним нормам та вимогам: одна з них - у приміщенні колишнього роддому біля стадіону, інша - у дворі поліклініки (в народі її ще називають “фазендою”).

Зараз в одному невеличкому кабінеті прийом пацієнтів проводять два сімейних лікарі та чотири медичних сестри. В осінньо-зимовий період, коли значно зростає рівень захворюваності на ГРВІ та грип, один сімейний лікар щодня може проводити до 50-ти оглядів. Звичайно, через такі умови погіршується і сама якість надання медичних послуг.

Умови, в яких зараз перебувають наші сімейні лікарі, зовсім не відповідають сучасним вимогам та стандартам. У зв’язку з цим Снятинська міська рада змушена була взяти в оренду у Коломийської військової адміністрації приміщення, яке знаходиться в місті Снятині по вул. Коснятина (колишнє приміщення Укртелекому).

"Всі роботи по облаштуванню цієї амбулаторії та щомісячна орендна плата за користування будуть проводитися за кошти з міського бюджету”, - зазначив міський голова Анатолій Шумко.

Оглянувши хід виконання робіт, міський голова дав доручення своєму заступнику та керівникам комунальних установ щодо проведення ремонтних робіт, упорядкування кабінетів та встановив терміни завершення ремонту.

“Навіть попри війну, мешканці нашого міста заслуговують отримувати якісні медичні послуги. І для цього ми зробимо все, що в наших силах”, - додав Анатолій Шумко.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Інші новини

Всі новини