На засіданні Виконкому розглянули ряд важливих для громади питань. Зокрема:

  • 394

На засіданні Виконкому розглянули ряд важливих для громади питань. Зокрема:

Обговорили питання щодо роботи комунальних служб громади у випадку виникнення надзвичайної ситуації.

Комунальні установи громади, зокрема, КП "Покуття-Комунальник" та КП "Водоканал", готові до безперебійного функціонування у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Прийняли рішення придбати квадрокоптер для Збройних Сил України за кошти від одноденного заробітку працівників апарату міської ради та її структурних підрозділів.

Закупити військову форму та інші необхідні речі для наших захисників, відповідно до затверджених технічних умов.

Розглянули питання про погодження графіків вивезення твердих побутових відходів ТзОВ "АВЕ - Івано-Франківськ" з окремих населених пунктів громади.

Нагадаємо, минулого місяця було проведено конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території нашої громади. Зараз розпочинається робота по укладенню відповідних договорів з мешканцями старостинських округів.

"Маємо забезпечити централізоване вивезення сміття в громаді", - наголосив міський голова.

Також говорилося про випадки шахрайських дій, які почали фіксувати в нашій області. Активізувалися шахраї, які надсилають листи про збір коштів від імені органів місцевого самоврядування і

органів державної влади та намагаються "виманити" у людей гроші. Такі звернення можуть бути оформлені за зразком офіційного документа.

У зв'язку з вищенаведеним, наголошуємо, що Снятинська міська рада не надсилала подібних документів та не проводила жодних зборів коштів, в тому числі на потреби Збройних Сил України.

Міський голова Анатолій Шумко закликав мешканців громади бути пильними. "Ретельно перевіряйте, від кого надходять листи з таким проханням. Не довіряйте сумнівним повідомленням. Якщо отримаєте подібні незаконні звернення, повідомляйте в правоохоронні органи", - зауважив Анатолій Шумко.

Детально ознайомитися з рішеннями Виконкому можна на сайті Снятинської міської територіальної громади.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису