Правопросвітницький захід для суб’єктів пробації

  • 78

 

02 травня працівниками Коломийського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області спільно з «Снятинським бюро правової допомоги» Коломийського місцевого ценру з надання БВПД для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку, проведено правопросвітницький захід на тему: «Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям» для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку Коломийського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області.

Під час заходу юрист розповів його учасникам про порядок призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, куди необхідно звернутись для її отримання та які документи для цього потрібно. Окрему увагу приділили випадкам, коли допомога не призначається та з яких підстав виплати можуть бути припинені.

«Державна соціальна допомога призначається і виплачується малозабезпеченим сім’ям, які постійно проживають на території України та з поважних або незалежних від них причин мають середньомісячний сукупний дохід менший від прожиткового мінімуму для сім’ї. Допомога призначається на шість місяців та виплачується щомісячно», – зазначив юрист.

На завершення юристом було надано роз’яснення та консультації учасникам заходу та контакті дані бюро.

Фото без опису