ГЕРОЇ БЕЗ ЗБРОЇ: У СНЯТИНІ ПРИВІТАЛИ РЯТІВНИКІВ З ЇХ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

  • 261


Сьогодні, 17 вересня, відзначають День рятівника - свято відважних людей, героїв без зброї, які завжди готові прийти на допомогу. 

В нашій громаді цю почесну місію виконують працівники 15 державної пожежно-рятувальної частини (м.Снятин) 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області (м.Коломия) та працівники Комунальної установи "Місцева пожежна охорона" Снятинської міської ради.

Заступники міського голови Василь Анатійчук та Віктор Кушик привітали рятівників і ветеранів служби, які присвятили життя цій непростій справі, з їх професійним святом та подякували за самовіддану працю:
"Дякуємо за вашу професійність, самовідданість та відвагу. За те, що постійно дбаєте про безпеку мешканців нашої громади, рятуєте та допомагаєте людям під час надзвичайних ситуацій, ризикуючи власним життям.

Цінуємо вашу складну та надзвичайно важливу роботу. Адже щодня ви стоїте на варті спокою та безпеки кожного з нас.

Бажаємо вам міцного здоров'я, добра, злагоди у ваших домівках та мирного неба над головою. Нехай Господь оберігає вас від усіх негараздів".

За високий професіоналізм, добросовісне служіння українському народу, мужність, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу кращих рятівників відзначили Грамотами.

З Днем рятівника!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису