ЧЛЕНИ ВИКОНКОМУ ОГЛЯНУЛИ ХІД ПРОВЕДЕННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ В ПРИМІЩЕННІ, КУДИ ПЛАНУЮТЬ ПЕРЕМІСТИТИ ПОЛІКЛІНІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ

  • 229

Останнє в цьому році засідання Виконавчого комітету розпочалося з візиту членами Виконкому до приміщення Амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2 в місті Снятині по вул.Стефаника. Сюди планують перемістити частину лікарів консультативно - поліклінічного відділення (поліклініки) Снятинської багатопрофільної лікарні.

Таке рішення прийнято, насамперед, з метою створення єдиного комплексу надання медичної допомоги на території Снятинської лікарні, а також задля створення належних умов для пацієнтів та покращення умов праці для працівників поліклініки.

Члени Виконкому оглянули хід проведення основних робіт та упорядкування кабінетів. Ремонтні роботи проводяться тут власними силами впродовж кількох місяців.

Так, за цей час було проведено комплекс робіт по заміні та поточному ремонті інженерних мереж, ремонт стін, підлоги та стелі, впроваджено енергозберігаючі технології.

Як зазначив міський голова, навіть в час війни мешканці нашої громади мають отримувати якісні медичні послуги.

"Окрім підтримки Збройних Сил України, впродовж останніх років ми зробили акцент на медицині. Так, на початку цього року було відкрито оновлену амбулаторію загальної практики сімейної медицини в місті Снятині. Також проводиться капітальний ремонт Белелуйської амбулаторії. Зараз завершуємо ремонтні роботи в колишньому приміщенні амбулаторії №2 міста Снятина, куди плануємо перемістити частину лікарів поліклініки, яке б відповідало санітарним вимогам і нормам, та робимо все для того, щоб створити комфортні умови для мешканців громади",- зауважив Анатолій Шумко.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису