У селі Белелуя відкрили та освятили оновлену амбулаторію загальної практики сімейної медицини

  • 39

В урочистій події взяли участь народний депутат України Дмитро Шлемко, перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій, голова Коломийської районної ради Іван Угрин, Снятинський міський голова Анатолій Шумко, староста Василь Болембах, керівник ремонтних робіт Василь Спасюк, а також жителі села Белелуя, які з нетерпінням чекали на цю подію.

У приміщенні облаштовано кабінет щеплення, процедурна, кімната здоров’я, кабінет лікаря, господарські приміщення. Заклад укомплектовано необхідним обладнанням, медичною апаратурою та всім, що потрібно для ефективної роботи сімейного лікаря.

Міський голова Анатолій Шумко подякував народному депутату України Дмитрові Шлемку, першому заступнику голови обласної ради Василеві Гладію за сприяння і фінансову допомогу в проведенні ремонтних робіт в амбулаторії, подякував усім, хто безпосередньо брав участь у ремонтних роботах та звернувся до жителів села з побажанням здоров’я, добра та благополуччя.

“Дякую усім, хто долучився до цієї справи. Лише об’єднавши наші зусилля, зможемо зробити чимало добрих справ для громади. А мешканцям села Белелуя я бажаю відвідувати амбулаторію лише задля профілактичних оглядів та щеплень. Будьте здорові!” - зазначив Анатолій Шумко.

Поважні гості привітали присутніх з визначною подією у житті села та побажали всім міцного здоров’я і добра. Завершилася урочиста подія освяченням амбулаторії.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису