УСПІХ СНЯТИНСЬКИХ СПОРТСМЕНІВ

  • 145

 

Минулий тиждень був плідним для снятинських спортсменів. Так, команда юних футболістів - вихованців Снятинської ДЮСШ (тренер Василь Тофан), виборола почесне

ІІ місце у дитячо - юнацькій футбольній лізі Коломийського району..

Загалом участь у змаганнях взяли 30 команд з Коломийського та Косівського районів. ДЮФЛ проводили протягом кількох місяців в чотирьох вікових групах – U-9, U-11, U-13, U-15.

У м. Снятин відбувся заключний етап змагання у віковій групі U-11 ДЮФЛ. За його результатами команда Снятинської ДЮСШ виборола "срібло".

Також минулого тижня команда боксерів Снятинської ДЮСШ посіла перше місце у командному заліку на Чемпіонаті області з боксу, який проходив у місті Снятині.

В Чемпіонаті області взяли участь 94 спортсмени із 15 команд. Команда Снятинської ДЮСШ виборола 8 золотих і 3 срібні медалі та посіла перше місце в загальному командному заліку.

Із заявлених 7 спортсменів Снятинської ДЮСШ (тренер Івлєв Олександр Васильович), вихованці завоювали 5 золотих та 1 срібну медалі.

Золоті медалі вибороли:

Харітоник Анжела

Клим Антоніна

Климчук Григорій

Скрипник Богдан

Маланчук Микола

Срібло у фіналі отримав:

Вакалюк Даниїл

Також були заявлені 12 спортсменів тренера - викладача Бійовського Святослава Івановича. Троє боксерів завоювали золоті медалі, двоє - срібні.

Золоті медалі:

Гнатюк Валентин

Маценко Богдан

Данилюк Ігор

Срібні медалі:

Тутецький Юрій

Кусяк Святослав

Вітаємо наших спортсменів та їх наставників! Пишаємося вами та щоразу радіємо вашим успіхам. Бажаємо всім міцного здоров'я, невичерпної енергії, натхнення та нових спортивних перемог!

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису