У СНЯТИНСЬКІЙ ДЮСШ ЛІТО РОЗПОЧАЛОСЯ ЗІ ЗМАГАНЬ З ПЛАВАННЯ

  • 232

 

В усіх дітей літо асоціюється з відпочинком на природі, теплим сонечком, а також купанням у водоймах. Тож у Снятині зустріч першого дня літа та відзначення Міжнародного дня захисту дітей відбулося й у Снятинській дитячо-юнацькій спортивній школі, де діти проявили свою спритність та майстерність позмагавшись на блакитних доріжках.

Розпочалися змагання з вітальних слів заступника міського голови Василя Анатійчука, начальника відділу освіти, молодіжної політики та спорту Оксани Мизюк та директора Снятинської ДЮСШ Михайла Чиборака.

У підсумку змагань усі учасники були нагороджені грамотами та солодкими подарунками від відділу освіти, молодіжної політики та спорту Снятинської міської ради, а дирекція Снятинської ДЮСШ отримала Подяку Снятинської міської ради за організацію та проведення змагань.

Сподіваємося, що перший день літа дітям запам’ятається цікавими заходами, які були організовані відділом освіти, молодіжної політики та спорту Снятинської міської ради. Дякуємо усім працівникам установ, які долучилися до організації заходів за свято для дітей.

Бережімо дітей України! Адже вони наше майбутнє, наше продовження!

Дякуємо усім захисникам України, завдяки яким наші діти живуть під мирним небом!