В складних умовах воєнного стану продовжуємо працювати задля безпеки та комфорту наших дітей.

  • 184

 

Розуміючи, яким складним буде цей опалювальний сезон, в якому важливим чинником є необхідність економії енергоносіїв, Снятинська міська рада продовжує роботу по заміні старого газового обладнання в закладах освіти на сучасне та енергоефективне.

Нещодавно, з цією метою в Снятинській дитячо-юнацькій спортивній школі встановлено два нових конденсаційних газових котли та замінено внутрішні мережі газопостачання. Окрім того, проведено заміну та виніс газового обладнання на фасад будинку згідно відповідних норм. Також, повністю замінено вентиляційну систему задля комфортного проведення занять в закладі. Всі ці роботи проводено коштами місцевого бюджету.

Завдяки такій модернізації покращиться тепловіддача, зменшиться споживання газу, що забезпечить підігрів басейну та приміщень ДЮСШ з мінімальними витратами.

Окрім того, силами працівників Снятинської ДЮСШ та за підтримки благодійників зроблено поточний ремонт роздягалень, коридору та спортзалу.

Дбаємо про те, щоб діти нашої громади активно займалися плаванням, оздоровлювалися та продовжували прославляти своїми спортивними здобутками Снятинщину.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису