СНЯТИНСЬКЕ  УПРАВЛІННЯ  ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ  ІНФОРМУЄ –  ПРО ПРАВА  СПОЖИВАЧІВ  ПІД  ЧАС  ГАРАНТІЙНОГО  РЕМОНТУ  ПОБУТОВОЇ  ТЕХНІКИ

СНЯТИНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ ІНФОРМУЄ – ПРО ПРАВА СПОЖИВАЧІВ ПІД ЧАС ГАРАНТІЙНОГО РЕМОНТУ ПОБУТОВОЇ ТЕХНІКИ

  • Переглядів: 451

   Багатьом відома ситуація, коли  придбана  техніка, яка знаходиться на гарантійному обслуговуванні виходить з ладу, і  ви   намагаючись її  полагодити, стикаєтесь  з численними проблемами.

СНЯТИНСЬКЕ  УПРАВЛІННЯ  ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ –    ПРО ОСНОВНІ ВИМОГИ  ДО ПРОВЕДЕННЯ ДЕСИКАЦІЇ

СНЯТИНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ – ПРО ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ПРОВЕДЕННЯ ДЕСИКАЦІЇ

  • Переглядів: 400

ДЕСИКАЦІЮ  проводять перед збиранням урожаю з метою прискорення дозрівання різних сільськогосподарських  культур, шляхом зменшення вмісту вологи в зерні та насінні,  що полегшує збирання врожаю, зменшує забур’яненість, а також втрати врожаю.

Снятинське Управління ГУ ДПСС в Івано-Франківській області повідомляє : про «Вимоги до джерел питного водопостачання»

Снятинське Управління ГУ ДПСС в Івано-Франківській області повідомляє : про «Вимоги до джерел питного водопостачання»

  • Переглядів: 366

Найбільшим ризиком , що виникає під час споживання питної води та пов`язаний із станом здоров`я населення є: мікробіологічне забруднення , вміст нітратів та низький вміст йоду, фтору і магнію, які є показниками повноцінності питної води, і визначають адекватність її мінерального складу біологічними потребам організму та невідповідність санітарно- технічного стану джерел водопостачання, санітарним нормам  і правилам.

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів: небезпечне морозиво з Франції

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів: небезпечне морозиво з Франції

  • Переглядів: 134

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про надходження інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 12.07.2022 р. №2022.4027-fup 10 стосовно виявлення етиленоксиду у ванільному морозиві, що експортувалося з Франції (виробник: Häagen-Dazs, France) до України (оптовий продавець: ТОВ «Сільпо Фуд», вул. Гоголівська, 1 а, с.Квітневе, Київська область, 074081).

Порадник

Гід державних послуг. Банер