Снятинський відділ Коломийського районного управління ГУ ДПСС  в Івано-Франківській області інформує:

Снятинський відділ Коломийського районного управління ГУ ДПСС в Івано-Франківській області інформує:

  • Переглядів: 24

Враховуючи надзвичайну ситуацію із масовим мором риби, що склалася внаслідок терористичного знищення росіянами Каховськоі ГЕС у Херсонській, Миколаївській, Запорізькій та Дніпропетроській областях, з метою недопущення виникнення токсикоінфекцій серед населення та  на виконанні доручення ГУ ДПСС в Івано-Франківській області «Щодо посилення контролю за обігом риби та рибопродуктів».

Управління  фітосанітарної безпеки інформує: ПРО ШКІДЛИВІСТЬ СЛИМАКІВ І МЕТОДИ БОРОТЬБИ

Управління фітосанітарної безпеки інформує: ПРО ШКІДЛИВІСТЬ СЛИМАКІВ І МЕТОДИ БОРОТЬБИ

  • Переглядів: 45

На територіях сільськогосподарських угідь Снятинської та Заболотівської ТГ і надалі відзначається шкодочинність слимаків, зокрема на площах овочевих культур, картоплі, насадженнях полуниці. Позитивний вплив на це мали ще й теплі зими,через які яйця цих шкідників успішно перезимували. Наприкінці травня-на початку червня з яєць, що перезимували в ґрунті, народжуються молоді слимаки, які розвиваються два місяці, досягають за цей час зрілого віку і починають розмножуватися. Слимаки – гермафродити, кожна особина може відкласти за сезон майже 400 яєць.

Ветеринарні спеціалісти Снятинського відділу Івано-Франківської обласної лікарні ветеринарної медицини проводять діагностику

Ветеринарні спеціалісти Снятинського відділу Івано-Франківської обласної лікарні ветеринарної медицини проводять діагностику

  • Переглядів: 65

Ветеринарні спеціалісти Снятинського відділу Івано-Франківської обласної лікарні ветеринарної медицини проводять діагностику за характерними клінічними ознаками та лікування післяродового парезу корів, що зумовлено сезонним масовим розтелом корів та незбаласованим годуванням сухостійних корів де відсутні корми незбалансовані по кальцій-фосфорному співвідношенні.

Порадник